Logo van Focas.

“Wij maken uw foto’s.”

Blog 1: Intro

‍Toen ik mijn eerste camera kocht wist ik zo goed als niets van fotografie. Ik begon eraan als een leek en beetje bij beetje begon ik mijn camera te leren kennen, zeer stapsgewijs.

‍Door meer en meer te oefenen, op te zoeken, naar anderen te kijken, veel fout te doen, … kreeg ik stilletjesaan meer inzicht in fotografie en meer en meer bewondering voor fotografie.

‍Ondertussen ben ik eigenaar van een fotografiezaak met een specialisatie in commerciële en productfotografie. Ondertussen weet ik dat andere fotografen naar mijn werk kijken om inspiratie op te doen, ik heb al gezien dat ze het zelfs gewoonweg kopiëren. Ik sta dus al een stap verder dan in de begindagen, hoewel ik nog steeds fouten kan maken en zeker nog kan bijleren.‍Dit is mijn eerste blog en heb een beetje terug het gevoel alsof ik de eerste keer een camera vastneem.

‍Hoe moet ik dit doen? Hoe begin ik eraan? Wat is interessant genoeg?

‍Ik begin hier ook aan als een leek en hoop dit ook zeer stapsgewijs onder de knie te krijgen.‍Ik ga mijn uiterste best doen om voor jullie interessante onderwerpen aan te snijden en mijn meningen over iets naar buiten te brengen. Ik hoop jullie mooie verhalen over Focas mee te kunnen geven en meer inzicht in de zaak en onze manier van werken te kunnen brengen. Voor alle geïnteresseerden in Focas en fotografie in het algemeen zal ik mijn uiterste best doen om jullie te boeien met deze blogs en voor toevallige passanten hier hoop ik dat ze er nog iets aan zullen hebben en misschien heb ik ze dan wel een beetje insights in de fotografie meegegeven.‍Dankzij mijn ervaringen in de fotografie weet ik dat als je ergens voor gaat en je er volledig voor inzet, je tot heel veel in staat bent. Hopelijk kan ik op langere termijn zeggen dat mijn blog ook een succes is geworden.‍Tot weldra…‍Tom De Win - Focas

Eerste camera van Tom De Win , fotograaf van Focas.
Blog aan het maken voor Focas.

De Win Tom, Langepad 30, B-2250 Olen

Website ontworpen door Tom De Win

BTW: BE 0647.915.755

Copyright Tom De Win, alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Ga naar “gebruik van cookies & privacy” voor details.

OK