Logo van Focas.

“Wij maken uw foto’s.”

Kom alles te weten over focas.

FOCAS is een fotografiezaak gespecialiseerd in commerciële en productfotografie.

Tom De Win startte de zaak in 2016 maar al snel kwam er hulp bij van enkele freelancers om de verschillende behoeften van de klanten te kunnen vervullen.

Nathalie Van Hove was de eerste die het team mee vorm gaf en is een sindsdien een onvervangbare hulp die zowel voor de camera als achter de scene alles geeft.

Anne Smits is iets later gekomen maar heeft haar waarde al meermaals bewezen door geweldige visagie en styling die ze meegegeven heeft aan veel van onze foto’s.

Samen zijn wij gedreven en enthousiast team dat met veel plezier uw foto’s maakt.

Portret van Tom De Win, fotograaf en retoucher.

Tom De Win is uw fotograaf en retoucher van dienst.

Toen hij zijn eerste camera kocht wist hij niets van fotografie en nog veel minder van beeldbewerking. Met veel doorzettingsvermogen heeft hij zichzelf geschoold tot een bekwaam fotograaf met de correcte kennis van digitale beeldbewerking en richtte hij FOCAS op.


Met een grote interesse voor commerciële & productfotografie en veel gedrevenheid heeft hij ervoor gezorgd dat FOCAS een naam geworden is die binnen de fotografiewereld zeer goed gekend is.

Velen benaderen hem dan ook omdat ze in zijn fotografie een creativiteit zien die ze ergens anders moeilijk vinden.


Zowel in zijn fotografie als in de beeldbewerking achteraf let hij zeer nauw op alle details. Alles moet gewoon perfect zijn.

Hij staat ook steeds open om naar uw ideeën en opmerking te luisteren, wat vertaald wordt in de foto’s die hij u bezorgd.


Met de kennis en ervaring die hij ondertussen heeft opgedaan, mag u gerust zijn dat u de foto krijgt die u verdient.

Nathalie Van Hove kwam als eerste freelancer bij FOCAS en heeft zich ondertussen gevestigd als een vaste en onvervangbare waarde voor de zaak.


In eerste instantie kwam ze om mee een portfolio op te bouwen voor het bedrijf. Sindsdien is Nathalie het gezicht van Focas geworden met een ongeziene uitstraling.


Zij kan op foto als geen ander uw product of zaak op een professionele manier presenteren. Haar verschijning zorgt steeds voor een adembenemend resultaat. Dankzij haar ervaring kan zij ook andere modellen begeleiden en adviseren.


Indien nodig helpt zij ook met veel plezier mee als assistente achter de schermen aan het tot stand brengen van onze productfotografie.


Haar enthousiasme, inzet en gevoel voor humor zijn onovertroffen en zorgt voor een ongelofelijke sfeer in de studio.


Met Nathalie kan je niet anders dan mooie fotografie afleveren.

Portret van Nathalie Van Hove, het model en gezicht van Focas.
Portret van Anne Smits, visagiste en styliste van Focas.

Anne Smits is de derde telg van het FOCAS-team. Een niet te onderschatten versterking.


Zij heeft jaren ervaring als make-up artieste en styliste. Telkens we modellen nodig hebben laat zij haar magie op hen los. Zij tovert de modellen klaar voor de schoot en verzorgt tevens de styling op set indien nodig.


Met kennis van zaken helpt zij zo uw foto mee vorm te geven door dat extra professionalisme toe te voegen.


Anne haar kunsten zorgen ervoor dat er achteraf tijd kan bespaard worden in de nabewerking en zij kan details toevoegen waar iemand anders niet aan zou denken.


Ook als een set tijdens productfotografie styling nodig kunnen we indien nodig op haar diensten vertrouwen.

De Win Tom, Langepad 30, B-2250 Olen

Website ontworpen door Tom De Win

BTW: BE 0647.915.755

Copyright Tom De Win, alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Ga naar “gebruik van cookies & privacy” voor details.

OK